اخبارگزارش، نقد و تحلیلمطالب ویژه

۵ مورد آماری مهم از گزارش وضعیت مدیریت پروژه‌های تولیدی در سال ۲۰۱۷

در ساخت و تولید، زمان پول است. هر تأخیر، خرابی ماشین‌آلات و محصولات معیوب، نهایتاً بر درآمد شرکت تأثیر دارد و به آن آسیب می‌زند.

با به‌کارگیری  روش‌های ساختاریافته مدیریت پروژه‌ می‌توان به شرکت‌ها در کاهش تأخیرها، حفظ بودجه و تحویل محصول باکیفیت کمک کرد.

برای درک بهتر اینکه تولیدکنندگان چگونه مدیریت پروژه را انجام می‌دهند، با بیش از ۱۰۰ مدیر اجرایی، مهندس و مدیر پروژه مصاحبه شد که نتیجه آن گزارش وضعیت ۲۰۱۷ مدیریت پروژه در تولیدات است. این گزارش به­‌تفضیل به آمارهای مربوط به پروژه‌ها و روش‌شناسی‌، و نکات مهمی در مورد چالش‌های اصلی می‌پردازد و برنامه‌های تولیدکنندگان برای کاهش هزینه‌ها و درآمدزایی در سال پیشِ رو را بررسی می‌کند.

چند نکته مهم در مورد گزارش:

  • بیش از نیمی از تولیدکنندگان از ترکیبی از روش‌های مدیریت پروژه استفاده می‌کنند.

اسکرام، چابک (اجایل)، آبشاری (واترفال)، مسیر بحرانی… طیف وسیعی از روش‌های مدیریت پروژه وجود دارد و به‌ندرت یکی باشد که برای همه پروژه‌ها مناسب باشد. در واقع ۵۷ درصد از پاسخ‌دهندگان از ترکیب روش‌ها برای پیشبرد پروژه‌ها طبق برنامه استفاده می‌کنند. تولید، صنعتی است که بر اصل پیشرفت پیوسته استوار است و رویکردهای ترکیبی، موجب افزایش انعطاف‌پذیری می‌شود.

  • کسانی که از ترکیب روش‌ها استفاده کرده‌اند راضی‌ترند

سه‌چهارم از پاسخ‌دهندگانی که از روش‌های مدیریت پروژه موجود بسیار راضی بوده‌اند، از ترکیب روش‌ها استفاده می‌کنند.

  • می‌توان شعار تولیدکنندگان در سال ۲۰۱۷ را «هوشمندانه‌تر کار کنید، نه سخت‌تر» دانست.

درصدی از پاسخ‌­دهندگان معتقدند که امسال، رشد درآمد و کاهش هزینه از اهمیت برابری برخوردار است.

  • تمرکز بر درآمدزایی در حین کاهش هزینه‌ها، بسیاری از تولیدکنندگان را به سرمایه‌گذاری در فنّاوری‌ها و راه‌حل‌های جدید هدایت می‌کند.

با پیشروی ما در صنعت 4.0، تولیدکنندگان نیاز به سرمایه‌گذاری و آزمایش راهکارهای جدید دارند، در غیر این‌صورت، در خطرِ عقب‌افتادن از رقیبان خود قرار می‌گیرند. مدیریت زنجیره تأمین (%۵۶)، تولید ناب (Lean) (%۵۲) و رایانش ابری یا ارائه‌ی نرم‌افزار به عنوان خدمات (SaaS) (%۴۷)  سه روش‌ برتری هستند که تولیدکنندگان در این سال به آن توجه می‌کنند.

  • موعد تحویل، هزینه‌ و ارتباطات، بزرگ‌ترین چالش مدیران پروژه است که تولیدکنندگان امسال با آن مواجه‌اند.

مانند بسیاری از تیم‌های پروژه، تولیدکنندگان نیز، مدیریت هزینه‌های پروژه (%۵۰)، نرسیدن به مهلت‌های تحویل (%۴۶) را بزرگ‌ترین چالش خود می‌دانستند. اشتراک‌گذاری اطلاعات در تیم رتبه سوم را داشت (%۴۴).

آنچه در فوق ذکر شد فقط بخشی از این گزارش الهام‌بخش است. برای بررسی نحوه مدیریت تولیدکنندگان در سازمان‌ها، گزارش رایگان وضعیت ۲۰۱۷ مدیریت پروژه تولیدات را دانلود کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا