نسخه دهم مجله خط دید منتشر شد
همانطور که میدانیم در قرن حاضر برای همه کسبوکارها موفقیت در پروژههای گوناگون منوط به کسب مهارتهای عالی در حوزه مدیریت پروژه است. اساساً در هر کار تیمی بدون برنامه و مدیریت و روشهای اثباتشده علمی نمیتوان به موفقیت دستیافت. در پروژههای فناوری اطلاعات تلفیق مهارتهای مدیریتپروژه و مهارتهای نرمافزاری (مانند برنامهنویسی، شبکه و …) لازمه موفقیت است. دپارتمان مدیریتپروژه شرکت دادهپرداز پویای شریف همواره تلاش کرده تا در مجله خط دید این دو مبحث حیاتی را در نظر گرفته و انواع مهارتهای ذکرشده برای هر دو بخش مذکور را پوشش دهد. این مجموعه با توجه به تجربههای موفقی که بیش از ده سال در شرکت دادهپرداز پویای شریف پیرامون مدیریت پروژههایی وبسایت، سامانههای اختصاصی و Application های اندروید و iOS، مستندسازی و ارائه مشاورههای تخصصی در حوزه استقرار سامانه مدیریت پروژه داشته، تأسیسشده است. بهعبارتدیگر وجود تجربیاتی که حاصل انجام تعداد بیشماری از پروژههای بیانشده است، عامل این شد تا ما تصمیم بگیریم این تجربیات را با شما نیز به اشتراک بگذاریم.
ما در مجموعه خط دید، متعهد شدهایم با تمام توان در راستای ارائه محتوای باکیفیت تلاش کرده و در این راستا از ابزارهای موجود نظیر وبسایت، شبکههای اجتماعی مختلف (تلگرام، اینستاگرام، فیسبوک، آپارات، تویتر و گوگل پلاس) و مجله چاپی نیز بهره خواهیم برد. لذا محتوای مجله شامل دو بخش است: محتوای مرتبط با مدیریت پروژه و محتوای مرتبط با کامپیوتر و بالأخص برنامهنویسی.
میخواهیم به دوستان و خوانندگان خط دیدی مژده دهیم که از این نسخه امکان چاپ مقالاتِ این عزیزان به اسم خودشان در مجله را فراهم کردهایم. نکات و توضیحات بیشتر در انتهای صفحه فهرست مطالب و در قسمت مقاله از شما، چاپ از ما آورده شده است.
مطالب جذاب و خواندنی در این نسخه مجله خط دید، آنچه در این نسخه میخوانیم:
۱- مطلبی داریم با عنوان مدیریت پروژه برای فردی در خارج از این حوزه میتواند بسیار رسمی باشد که راهنماییهای بسیار مفیدی برای افرادی که کارآفرین هستند یا در یک استارتاپ کار میکنند و درگیر سفت و سخت بودن و محدودیتهای مدیریت پروژه هستند ارائه میدهد.
۲- مقاله باکیفیت و مفیدی تحت عنوان تیمی بسازید که به کسبوکار شما سود برساند داریم که بهترین روشهای مصاحبه و جذب افراد را برای موقعیتهای شغلی مختلف شرح میدهد.
۳- مطالب بعدی رویدادهای مدیریت پروژه، بهترتیب با عناوین سومین اجلاس سالیانه HSE که نکات یادگیری عملی این اجلاس را شرح میدهد و ششمین انجمن ملی رهبریِ پیشبرد PMO که برنامه پروژه و مباحث مورد تمرکز این کنفرانس را بیان میکند، دربرمیگیرد.
۴- مقاله بسیار کاربردی و اجرایی تحت عنوان متدهای مدیریت پروژه: یک تعریف داریم که به شرح متودولوژی های مختلف پروژه و بهترینِ آنها میپردازد.
۵- بهجرئت یکی از بهترین مقالات ما با عنوان مدیریت پروژه: هوشمصنوعی و آینده است که به تلفیق هوشمصنوعی در مدیریت پروژه و کاربردهای این علم نوین در مدیریت پروژه میپردازد.
۶- طبق روال نسخههای قبلی، در این نسخه هم بخش معرفی کتاب داریم که درآن به شرح کتاب اسکرام اساسی میپردازیم. جزییات کتاب، مخاطبان هدف، آنچه خوانندگان کتاب میگویند، محتوا،رویکرد و سبک عناوین مختلف این مطلب هستند.
۷- در ادامه سری مطالب آموزشی هوش مصنوعی با پایتون، در این نسخه هم سری دوم و سوم این سری مطالب منتشر شدهاند. در این بخش هم مفاهیم پایه شرح داده شدهاند تا در نسخههای آینده به کدنویسی به زبان پایتون در هوشمصنوعی برسیم.
۸- مقالهای داریم تحت عنوان نقاط قوت و نقاط ضعف بالقوه استراتژی جدید سیستمعاملهای اپل که به بررسی بهروزترین مباحث شرکت اپل در حوزه iOS میپردازد.
۹- مقالهای خبری با عنوان گوگل از کاربران کروم برای کمک به شناسایی سایتهای فریبنده سوال میکند داریم که در آن افزونه جدید مرورگر کروم و فواید آن مورد بررسی قرار گرفته است.
۱۰- مطلب بعدی به بررسی رویداد XP 2019 میپردازد و توضیح مختصر و مفیدی در مورد این رویداد ارائه میدهد.
۱۱- رویداد دیگری با عنوان کنفرانس بینالمللی مهندسی ساخت و مدیریت پروژه و مقاصد و اهداف این کنفرانس شرح داده شدهاند.
۱۲- مطلب عالی و جذاب ۶ مورد که مسئولهای خرید IT باید بدانند، دلایل موجهی جهت خرید محصولات اپل برای سازمانها و شرکتها بیان میکند.
۱۳- از این نسخه سعی داریم تا بهروزترین مباحث دنیای دیجیتال را هم مورد نقد و بررسی قرار دهیم. لذا مقالهای داریم با عنوان حقایقی راجع به بیتکوین که باید بدانید و در این مقاله برای بحث جذاب و روز بیتکوین به سادهترین شکل ممکن و برای تمام افراد از مبتدی تا حرفهای مطلبی جذاب فراهم آوردهایم.
۱۴- در ادامه سیاست مطرح شده در شماره ۱۳، مقالهای با عنوان بلاکچین چیست داریم و در این مقله سعی کردهایم تا بلاکچین را با زبانی قابل فهم و ساده شرح دهیم.
۱۵- یکی از بهترین مقالات ما همین مطلب است. توصیه میکنیم دوستانی که قصد یادگیری برنامه نویسی OOP را دارند این مطلب را از دست ندهند. در این مقاله با عنوان برنامهنویسی شیگرا چیست، بنیادیترین اصول شیگرایی شرح داده شده است.
۱۶- یکی دیگر از مباحث روز دنیای فناوری و IT، تکنولوژی تازه شکوفاشدهی ۵G است. در مقالهای تحت عنوان ۵G: تمام چیزهایی که باید بدانید، تعریف این فناوری و سرعت آن در شهرهای مختلف دنیا و شرکتهای برتر این حوزه معرفی شدهاند.
۱۷- مقالهای با عنوان واقعیت مجازی چیست داریم که در آن ضمن معرفی و تعریف واقعیت مجازی و البته واقعیت افزوده به کاربردهای آنها میپردازیم.
۱۸- رویدادی با عنوان کنفرانس بینالمللی Lean Six Sigma و مدیریت پروژه و اهداف و مقاصد آن در این مطلب معرفی شدهاند.
۱۹- صحبت از دستورات CMD در سال ۲۰۱۹ ممکن است تعجبآور باشد اما کاربردیترین و مهمترینِ این دستورات همیشه بدرد میخورند. مقالهای با عنوان دستورات مهم CMD که هر کاربر ویندوز باید بداند، به معرفی و شرح دستورات کلیدی CMD پرداخته است.
۲۰- مصاحبهای داریم با آدری اشرایت مهندس نرمافزار. در این مطلب این فرد حوزه IT علائق و تجربیات مفید خود را در اختیار خوانندگان میگذارد.
۲۱- مصاحبه دیگری با تارن آدامز طراح و سازنده بازیهای رایانهای و توسعهدهنده گوگل در این مطلب آمده است.
۲۲- همیشه قبل از یادگیری جاوا، روش نصب و بدقلق بودن آن مورد شکایت برنامهنویسان مبتدی بوده است. در مطلبی با عنوان سری مطالب آموزش جاوا ۸، بخش دوم: نصب جاوا به نکات نصب این زبان و بهترین IDEهای جاوا پرداختهایم.
۲۳- رویدادی با عنوان پنجمین دوره مدیریت و کنترل پروژه بر اساس استاندارد PMBOK: Sixth Edition در این مطلب معرفی شده است.
۲۴- آخرین مقاله مجله با تیتر ساختار سازمانی بهعنوان توانمندساز، از کارانداز پروژه و برنامه به شرح دلایل شکست یک پروژه از زبان متخصصان آن میپردازد.
ما تصمیم گرفتیم برای سهولت دسترسی خوانندگان محترم، راحتترین راههای خرید مجله را فراهم کنیم. لذا از این نسخه فرم اشتراک و تعرفههای خرید و راههای تهیه مجله خط دید در ابتدای مجله آمده است.
ما همواره با شما در ارتباط هستیم. در صورت تمایل برای ارتباط و همکاری با ما میتوانید از اطلاعات تماسِ زیر استفاده نمایید:
آدرس ما: تهران، میدان ونک، خیابان برزیل، تقاطع با توانیر، کوچه امید، پلاک ۶، طبقه دوم
• ایمیل: info@khatedid.com
• ایمیل: khatedid.info@gmail.com
• همکاری با ما: http://job.dadehpardaz.com
• تلفن: ۰۲۱۸۸۶۵۹۴۶۹
• فکس: ۰۲۱۸۸۶۵۹۴۷۰
• سامانه پیامک: ۰۲۱۸۸۶۵۲۱۴۹
• کد پستی: ۱۴۳۵۶۸۳۸۱۱