برنامه نویسی موبایلبرنامه نویسی وبدفتر مدیریت پروژهطراحی و پیاده سازیکنترل و مدیریت پروژهگزارش، نقد و تحلیل

RUP، یک فرآیند یکپارچه

اين متدولوژی از يكپارچه‌سازی سه متدولوژی معروف ديگر بوجود آمده است كه شامل Booch، OMT و OSE می‌باشد.
از UML در جهت كارهای خود استفاده مي‌كند. در واقع می‌توان گفت UML خود ثمره RUP می باشد و اين خود بسيار خوب است كه متدولوژيی با خودش گسترش يابد. مفاهيمی از قبيل Object، Class و … مفاهيم ساده و ثابتی هستند ولي قبلاً متدولوژيها علامتهای خاصی داشتند كه اكنون همه آنها يكسان شده‌اند.

در داخل RUP يك چارچوب توليد نرم‌افزار است كه ما آنرا برای سازمان و پروژه خود بومی می‌كنيم و می توان گفت كه در واقع يك قالب است.

Rup شامل ۴ فاز می باشد و اگر در هر لحظه به آن نگاه كنيم شامل ۹ قالب خواهد بود.

اين فرآيند يک روش نظام‌مند براي تخصيص کارها و مسئوليتها در يک تيم توسعه نرم‌افزار ارائه می دهد و هدف آن توليد نرم‌افزار بصورت بهينه و با کيفيت بالاست که بتواند نيازهای کارفرما را تحت يک برنامه زمانی مشخص و با بودجه قابل پيش‌بينی برآورده سازد. آر.يو.پي بهره‌وری تيم توليد نرم‌افزار را با فراهم نمودن دسترسی تمام افراد تيم به يک پايگاه دانش سهل‌الوصول به همراه راهنماها، الگوها و ابزارهای کمکی برای همه فعاليت‌های حياتی توسعه، افزايش می‌دهد. از آنجا که تمام افراد به منابع يکسانی دسترسی دارند، لذا ديد مشترکی برای توسعه نرم‌افزار برخوردار هستند.
آر.يو.پی امکان استفاده موثرتری از زبان يکپارچه مدلسازی (UML) را فراهم مي‌سازد (دقت شود که در عين حال آر.يو.پي و يو.ام.ال کاملاً مستقل از يکديگر هستند و نبايد آنها را با هم يکی فرض کنيم). به کمک تکنيک های آر.يو.پی بخش‌های عمده‌ای از فرآيند توليد نرم‌افزار به طور خودکار انجام شده و همچنين استفاده از مدل‌های توليد شده در فرآيندهای گذشته در پروژه‌های جاری به سادگی امکان‌پذير است. اين فرآيند با موقعيت‌های مختلف تطبيق يافته و براي سازمانهای بزرگ يا حتی کوچک توليد و توسعه نرم‌افزار قابل استفاده است.

آر.يو.پی کليه مراحل انجام يک پروژه شامل تحليل سيستم، برنامه‌ريزی، بررسی ريسکها، توليد و تست نرم‌افزار را در بر می گيرد و چهارچوبی در جهت انجام صحيح و موفق پروژه‌های نرم افزاری فراهم مي‌سازد.

چرا آر.يو.پی را يکپارچه ناميده‌اند:

اين فرآيند از ترکيب و يکپارچه‌سازي چند فرآيند و متدولوژي شامل Booch، OMT و OSE ديگر ايجاد شده است.
از زبان يکپارچه مدلسازي (UML) به طور موثري بهره مي‌گيرد.
مفاهيمي نظير کلاس و شيء در متدهاي قبلي علائم خاص و مختلفي داشته‌اند حال آنکه در آر.يو.پي يکسان شده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا